Politique de remboursement

UW BESTELLING RETOURNEREN
Als u om welke reden dan ook één of meerdere producten van uw bestelling wilt retourneren, heeft u 14 (veertien) dagen de tijd nadat de bestelling is afgeleverd om dit te doen. Wij kunnen een terugbetaling doen in de onderstaande situaties:


– Klanten komen in aanmerking voor een terugbetaling als hun bestelling tijdens de verzending verloren of beschadigd is geraakt. Zij moeten contact met ons opnemen via info@laurettecosmetics.com en ons details verstrekken over de beschadigde of verloren bestelling. Het risico van beschadiging en/of verlies van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of aan een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Indien bij aflevering blijkt dat de verpakking beschadigd is, dient u in het bijzijn van de vervoerder het pakket te openen om de staat van de producten te controleren. In geval van schade aan de producten bij de levering, dient u de details te noteren en contact met ons op te nemen binnen 24 uur na de werkelijke leveringsdatum in geval van schade en binnen 24 uur na de leveringsdatum die u werd meegedeeld toen u uw bestelling plaatste in geval van verloren artikelen.


– Klanten komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling als hun bestelling ongebruikt, onbeschadigd en in de originele buitenverpakking (doos of zak) zit, die verzegeld en dus ongeopend moet blijven. (Een terugbetaling is niet mogelijk als de verzegeling verbroken is en zal worden geweigerd om redenen van hygiëne en volksgezondheid).


– Klanten komen in aanmerking voor een terugbetaling als de bestelling wordt geretourneerd in de originele verpakking met alle producten erin (inclusief gratis cadeaus en monsters).

Voor producten die niet worden teruggezonden of die gebruikt zijn of tekenen van waardevermindering vertonen, behouden wij ons het recht voor de terugzending te weigeren of zullen wij de schade in rekening brengen.


Als de consument ervoor kiest zijn/haar bestelling te retourneren, dan moet hij/zij zelf een retourzending regelen met een vervoerder van zijn/haar keuze en de kosten voor de retourzending dragen. Dit bedrag wordt niet terugbetaald.

 


RETOURPROCEDURE
1. Voordat u uw product(en) retourneert, dient u binnen veertien (14) dagen na levering een e-mail te sturen naar info@laurettecosmetics.com (of via het contactformulier) om ons mede te delen welke producten u wenst te retourneren. Vermeld in deze e-mail de volgende gegevens: ordernummer, product(en) die u wilt retourneren, naam, telefoonnummer, e-mailadres en afleveradres.

2. Onze klantenservice zal u voorzien van een uniek nummer. Noteer dit unieke nummer op het retouretiket dat aan de buitenkant van de verzenddoos moet worden bevestigd en ook op de verzendlijst (een lijst met al uw bestelde producten) als deze deel uitmaakt van uw bestelling.

3. Plaats het/de product(en) dat/die u wilt retourneren, inclusief de verzegelde/ongeopende verpakking, in een verzenddoos. Voeg de ‘Verzendlijst’ toe (indien meegeleverd), met het unieke nummer dat u op de lijst of verzenddoos dient te plaatsen.


4. Na ontvangst van de unieke code, heeft de consument een extra 14 (veertien) dagen om een retourzending naar ons te organiseren met behulp van een vervoerder van hun keuze. Wij zijn niet verantwoordelijk voor retourzendingen die tijdens het transport verloren gaan. Wij raden u aan een beveiligde verzendmethode met tracking-informatie te gebruiken om verloren zendingen te voorkomen.

5. Adresseer uw retourpakket naar de locatie die u van onze klantenservice heeft gekregen.

6. Nadat wij uw geretourneerde producten hebben ontvangen, zullen wij uw retouraanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Als aan alle bovengenoemde voorwaarden is voldaan, zullen wij het totale aankoopbedrag binnen 14 (veertien) dagen na ontvangst van uw retour terugbetalen. Helaas worden de retour verzendkosten niet gerestitueerd.

 

VRAGEN
Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over verzenden en retourneren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@laurettecosmetics.com of bekijk onze veelgestelde vragen.