Politique d'expédition

ALGEMENE INFORMATIE

Laurette Cosmetics verzendt alleen binnen bepaalde landen binnen de Europese Economische Ruimte (EU1*, EU2**), en de Verenigde Staten via een vervoerder die afhankelijk is van het door de klant opgegeven verzendadres. Al onze producten worden naar onze klanten verzonden via een traceerbare verzendingsmethode.

Laurette Cosmetics verzendt op dit moment niet naar eilanden (zoals de Canarische Eilanden, Mallorca, enz.).

Laurette Cosmetics verzendt alleen op werkdagen (maandag t/m vrijdag, met uitzondering van feestdagen). Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden de volgende werkdag verwerkt.

In het geval dat uw Laurette bestelling beschadigd aankomt als gevolg van de verzending, gelieve de verzenddoos en al zijn inhoud te bewaren. Stuur ons zo snel mogelijk een e-mail op info@laurettecosmetics.com om ons op de hoogte te stellen van de schade. (Voor meer informatie over de retourprocedure, lees hieronder “RETOURPROCEDURE”).


(EU1*) België, Nederland.
(EU2**) Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk.
(Niet-EU) Verenigde Staten.

FORFAITAIRE KOSTEN

Alle bestellingen die niet voldoen aan de voorwaarden voor gratis verzending (zie “GRATIS VERZENDING”), worden onderworpen aan een vast tarief voor de verzendkosten. De tarieven verschillen naargelang het door de klant opgegeven adres. Deze tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen in de toekomst.

(EU1*) België, Nederland: €7,50
(EU2**) Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk: € 20,00
(Niet-EU) Verenigde Staten: €35,00

GRATIS VERZENDING

Alle bestellingen komen in aanmerking voor gratis verzending wanneer de totale waarde van de bestelling een bepaald bedrag bereikt (incl. BTW, indien van toepassing). De drempels verschillen naargelang de locatie van de klant.

– EU1 (*): Een totale bestelwaarde van €100 en meer.
– EU2 (**): Een totale orderwaarde van €150 en meer.
– Niet-EU (***): Een totale orderwaarde van €350 en meer.

(*) België, Nederland.
(**) Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk.
(***) Verenigde Staten.

DOUANEKOSTEN

Douanekosten, -tarieven of -heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs.
Bestellingen die worden verzonden naar niet-EU-landen kunnen bij aankomst worden belast met douanekosten. Helaas kunnen wij de omvang van deze kosten niet voorspellen, en zijn deze voor rekening van de klant. Raadpleeg het plaatselijke douanekantoor om het bedrag aan rechten en taksen te bepalen dat op uw pakket zal worden aangerekend.
Houd er ook rekening mee dat we niet kunnen voldoen aan een verzoek om uw pakket aan te geven voor een andere waarde dan de totale waarde betaald bij het afrekenen.

VERWERKING- EN VERZENDTIJDEN

De verwerkingstijd voor bestellingen is 48 uur of meer, afhankelijk van het volume van de bestellingen die we ontvangen.
Nadat uw bestelling is verwerkt en verzonden, neemt de levertijd 1-7 werkdagen in beslag, afhankelijk van de locatie van de klant. Houd er rekening mee dat tijdens bepaalde periodes in het jaar (bijv. feestdagen, lanceringen van collecties of product restocks), deze tijd kan variëren.