Onze Ingrediënten

100% natuurlijk, klinisch bewezen en effectief voor de beste resultaten.

 • Etherische Oliën

  Essentiële oliën hebben kalmerende, antimicrobiële en verzachtende eigenschappen. Ze zijn ons duurzame alternatief voor synthetische parfum.
  Duurzaam geoogst op lokale boerderijen in Europa.

 • Kaolien Klei

  Kaolien klei is een van de lichtste kleisoorten die de poriën reinigt en overtollige oliën uit uw huid absorbeert.

 • Zonnebloemolie

  Zonnebloemolie bevat een hoog percentage aan oleïnevetzuren. Het is hypoallergeen en verzacht huidirritatie.

 • Vitamine E

  Rijk aan antioxidanten om uw huid te beschermen tegen omgevingsstress en schade door vrije radicalen.

 • Koolzaadolie

  Koolzaadolie heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, waardoor het nuttig is bij de behandeling van huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.

 • Zink en ijzer

  Deze natuurlijke pigmenten kunnen UV-stralen absorberen en onze producten beschermen tegen schade door de zon.

 • Ijslands zeezout

  Rijk aan mineralen om de huid te voeden. Het wordt geoogst in een koolstofneutraal proces, met behulp van thermische energie.

 • Hydrolaten

  Hydrolaten bevatten een licht natuurlijk aroma. Het is een bijproduct van het destilleren van essentiële oliën en heeft hydraterende eigenschappen. Hydrosols worden hergebruikt in ons productieproces.

 • Gefermenteerde planten

  Een alternatief voor synthetische conserveringsmiddelen die door de EU gereglementeerd zijn en waarvan bewezen is dat ze veilig zijn voor gebruik in cosmetica.

Onze Clean Standard

Aangezien er geen wereldwijde norm voor 'clean' beauty bestaat, moesten we onze benadering van wat schone producten voor ons betekenen, definiëren.
Elk product wordt gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit, omdat elk jaar honderden synthetische stoffen door EU-regelgeving worden verboden. Wij betrekken al onze ingrediënten uit de EU om een korte toeleveringsketen te garanderen en spannen ons in om ervoor te zorgen dat onze lokale boeren een eerlijke prijs krijgen voor de duurzame oogst van onze essentiële oliën.
Gemaakt zonder 2800+ gevaarlijke ingrediënten waaronder, maar niet beperkt tot: Parfum/geur, sulfaten, parabenen, petrolatum, minerale oliën, ftalaten, milieutoxinen en hormoonverstoorders.

100% natuurlijk
Dermatologisch getest
Wreedheidvrij & Veganistisch
Vrij van synthetische geurstoffen

Shop onze natuurlijke ingrediënten