• Zeep-vrij & Parfum-vrij

    Ethisch ingekochte zonnebloemolie en etherische olie als alternatief voor synthetische detergenten en parfum

  • Geconcentreerde formule

    Onze flessen bevatten geen opvulmiddelen en gaan veel langer mee. Dat is niet alleen goedkoper maar ook beter voor het milieu.

  • Dermatologisch getest

    Zachte formules die geschikt zijn voor psoriasis, eczeem en andere skin concerns.

Wat doet onze Body Wash voor jouw huid?

Biologische zonnebloemolie

Onze Body Wash is gemaakt van zonnebloemolie die de huid voedt en beschermt tegen uitdroging. Wij gebruiken geen synthetische detergenten zoals SLS en SLES. Deze sulfaten zijn heel sterk en veroorzaken ernstige huidirritaties. Wij gebruiken ethisch ingekochte zonnebloemolie als basis. Deze schuimt ook en heeft als voordeel dat het ook geschikt is voor mensen met huidklachten zoals psoriasis en eczeem.

Etherische Oliën

Etherische oliën zijn de extracten van planten of vruchten. Ze geven een heerlijke geur en een lichte kleur aan onze producten en worden gebruikt in aromatherapie om mensen tot rust te laten komen na een hectische dag. Wij gebruiken bewust geen synthetisch parfum aangezien deze erge irritaties kan veroorzaken en gevolgen heeft op jouw gezondheid op lange termijn. Elk jaar worden er in Europa honderden synthetische stoffen (waaronder geurstoffen in parfum) verbannen.

Het bijkomend voordeel van etherische oliën is hun transparantie. Mensen met huidklachten hoeven niet te vrezen welke geheime stoffen in onze producten zitten. Alle ingrediënten staan duidelijk aangegeven op onze verpakking. Geen verzameltermen waar andere merken zich kunnen achter verstoppen dus.

Natuurlijke zinkoxide

Dit natuurlijk pigment beschermd tegen UV-stralen en is populair in natuurlijke zonnecrèmes. Zinkoxide beschermt de etherische olie en andere extracten tegen de zon. Dat moet wel met een transparante verpakking.

Pharma Body Wash

Een zachte formule op basis van zonnebloemolie die de huidbarrière ondersteunt met voedende extracten en vetzuren.

Verkrijgbaar in vier geuren en kleuren

Beschikbaar in de apotheek of online.

Koop online

Word verdeler van Laurette Pharma

Laurette Pharma is een lijn exclusief beschikbaar voor apotheken. Word partner en vervoeg ons netwerk van apotheken.

Ontdek alle voordelen van Laurette Pharma

Meer Informatie