Een nieuwe standaard voor lichaams- en huidverzorging.

Wij zijn Laurette. Het zelfverzorgingsmerk gemaakt voor jou

Clean Beauty

Bij Laurette streven we om zuivere producten van natuurlijke oorsprong te leveren. We gebruiken geen synthetische materialen zoals parfums, omdat deze niet transparant zijn over wat er in dit materiaal zit.

Duurzaamheid

Wij bewonderen onze meest waardevolle rijkdom, ons thuis, de planeet aarde. Bij Laurette doen we uitgebreid onderzoek om ervoor te zorgen dat zowel onze grondstoffen als onze verpakkingen op een duurzame en ethische manier worden geproduceerd en vervaardigd.

Cruelty-Free

Wij houden ons aan de hoogste normen van de industrie. Dit omvat ook het verbod op dierproeven. Al onze producten zijn handgemaakt met ingrediënten die rijk zijn aan voedingsstoffen en die niet op dieren zijn getest. Wij verkopen onze producten niet in landen waar dierproeven verplicht zijn.

Vegan

Onze planeet zorgt voor ons en wij doen ons best om iets terug te doen om haar welzijn te ondersteunen. Daarom hebben we dierlijke bijproducten vervangen door alternatieven van plantaardige oorsprong. Ingrediënten zoals honing, karmijn, lanoline of zijde zijn niet aanwezig in onze formules.

Ontdek onze producten