Onze toewijding

 

Kwalitiet

Laurette zet zich in om uitmuntendheid en verfijning te bieden aan elke klant. Van onze op maat gemaakte en duurzame verpakkingen tot onze handgemaakte creaties, kwaliteit is terug te vinden in het hele Laurette merk.

 • Gemaakt In Europa

  Meer dan 1300 schadelijke ingrediënten zijn verboden in Europa. Van parabenen tot ftalaten. Allemaal voorgoed verdwenen.

 • Ethisch ingekocht

  Met hulp van onze lokale leveranciers.

 • Handgemaakt Vakmanschap

  Onze producten hebben een decoratie op maat, gemaakt door ambachtslieden in ons atelier.

Natuurlijk zonder microplastics.

Onze wetenschappers hebben de grenzen verlegd bij het creëren van onze volledig natuurlijke formules. Al onze producten zijn op plantaardige basis met pure essentiële oliën, die worden gedistilleerd uit de vrucht of plant zelf. We gebruiken nooit synthetische geurstoffen, omdat deze niet transparant zijn en ernstige huidirritaties kunnen veroorzaken.


Geen van onze producten bevat ingrediënten die microplastics bevatten. wij gebruiken natuurlijke alternatieven zoals zeezout en magnesiumzouten om elke klant de zekerheid te geven dat hij niet bijdraagt tot de vervuiling van het milieu.

 • 100% natuurlijke oorsprong

  Van A tot Z, inclusief onze conserveringsmiddelen. Gemakkelijk biologisch afbreekbaar is de nieuwe norm.

 • Unieke creaties

  Gewone producten met buitengewone ingrediënten. Maak kennis met onze huidzuiveraars en douchegels zonder wasmiddel.

 • Duurzame verpakking

  Al onze verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en FSC-gecertificeerde bronnen.

Natuurlijke conserveringsmiddelen.

wij hebben gekozen voor natuurlijke conserveringsmiddelen. Deze zijn ofwel rechtstreeks afkomstig van planten, ofwel gemaakt via natuurlijke processen.

Het gebruik van conserveermiddelen is in Europa streng gereglementeerd om zowel de kwaliteit als de veiligheid te garanderen.

Ontdek onze producten