Onze toewijding

 

Betaalbare kwaliteit

Laurette is toegewijd aan het leveren van topkwaliteit en elegantie aan elke consument, terwijl het betaalbaar en leuk blijft.

 • Gemaakt In Europa

  Meer dan 1300 schadelijke ingrediënten zijn verboden in Europa. Van parabenen tot ftalaten. Allemaal voorgoed verdwenen.

 • Ethisch ingekocht

  Met hulp van onze lokale leveranciers.

 • Bewezen Effectiviteit

  Enkel ingrediënten met resultaat worden gebruikt in onze producten.

Natuurlijk zonder microplastics.

Onze wetenschappers hebben de grenzen verlegd bij het creëren van onze volledig natuurlijke formules. Al onze producten zijn op plantaardige basis met pure essentiële oliën, die worden gedistilleerd uit de vrucht of plant zelf. We gebruiken nooit synthetische geurstoffen, omdat deze niet transparant zijn en ernstige huidirritaties kunnen veroorzaken.


Geen van onze producten bevat ingrediënten die microplastics bevatten. wij gebruiken natuurlijke alternatieven zoals zeezout en magnesiumzouten om elke klant de zekerheid te geven dat hij niet bijdraagt tot de vervuiling van het milieu.

Zacht voor elke huid

Al onze bad- en bodyproducten zijn niet alleen leuk en kleurrijk, maar ze beschermen ook de huid van je geliefde kleintje.


Onze Classic Bath Bombs bevatten biologische amandelolie om de huid van je kleintje gehydrateerd en zijdezacht te houden. Ze bevatten ook een kleine verrassing binnenin. De mini zeep heeft verschillende vormen en groottes om badtijd extra leuk te maken. De mini zeepjes zijn huid pH-neutraal en behouden de natuurlijke huidbarrière van je kindje, terwijl ze toch leuk zijn om mee te spelen. Bewaar de zeepjes op een droge plaats tot het volgende badavontuur.

Hoe zijn de producten van Laurette zo levendig en kleurrijk? Dankzij onze ethisch verantwoorde essentiële oliën en zinkoxide. Het mengsel van deze natuurlijke ingrediënten geeft onze producten niet alleen een levendige kleur, ze beschermen ook tegen UV-schade omdat zinkoxide UV-stralen kan absorberen. Het is populair in minerale zonneschermen.

 • 100% natuurlijke oorsprong

  Van A tot Z, inclusief onze conserveringsmiddelen. Gemakkelijk biologisch afbreekbaar is de nieuwe norm.

 • Natuurlijke kleur

  Dankzij etherische oliën en natuurlijke zinc en ijzer oxiden.

 • Duurzame verpakking

  Al onze verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en FSC-gecertificeerde bronnen.

Zero Waste

Wij doen er alles aan om onze meest waardevolle hulpbron, de aarde, te behouden. Door onze producten en verpakkingen te optimaliseren, kunnen wij onze verpakkingen oneindig vaak recyclen en hergebruiken.
Hoe bereiken we dit?

LEFTOVERS: Bij elke productie blijven er productresten over. In plaats van het weg te gooien, leggen we het apart en verwerken we het in onze volgende batch of maken we er gratis monsters van die onze klanten kunnen proberen tijdens onze live shopping evenementen.
Karton: Afhankelijk van de grootte hergebruiken we onze dozen voor onze retailpartners of versnipperen we de dozen en gebruiken we de fijne vlokken als buffermateriaal tijdens de orderverwerking.
LEGE PRODUCTEN: Flesje leeg? Haal een navulling of ruil jouw lege flessen in in de winkels of op onze live shopping events. Jouw fles wordt schoongemaakt en opnieuw gevuld voor de volgende gelukkige klant. Een van onze geschenksets ontvangen? Stop je persoonlijke spullen in onze bewaardoos om ze een tweede leven te geven.
Dit zijn slechts enkele van de vele manieren waarop wij ons afval tot 0% hebben teruggebracht.

Geconcentreerde Formules

Al onze vloeibare producten, inclusief onze bodywash en handwash, zijn geconcentreerde formules. Ze bevatten geen toegevoegd water zoals traditionele merken doen om kosten te besparen.

Wist je dat onze 100% natuurlijke producten niet duurder zijn dan 'die goedkopere' douchegel in de supermarkt of schoonheidssalon? Dankzij onze geconcentreerde formules kunnen onze body- en handwasmiddelen u veel geld besparen. Je hebt maar één pompje per wasbeurt nodig.

Kun je geen genoeg krijgen van de frisse noten van onze Oostenrijkse Eucalyptus Douchegel? Je kunt het hele jaar door genieten van verkwikkende douches voor slechts €2,08 per maand.

Wil je elke dag een energieke douche nemen? Onze herbruikbare Grapefruit Shower Steamer kost slechts €0,50 per gebruik en gaat 20 keer mee.

 • Pharmacy-approved

  Ontdek de gecertificeerde Laurette Pharma producten in de apotheek.

 • Parfum-vrij

  Bescherm je huid tegen irritaties en uitdroging.

 • Hydraterende ingrediënten

  Plantaardige extracten en oliën voor een stralende huid.

Producten die minder schuimen en langer meegaan

Onze producten zijn gemaakt zonder synthetische wasmiddelen om de kans op een droog gevoel op je huid te verminderen. Hou je toch al van schuim? Gebruik een konjac spons of een loofah om een plantaardige schuimwolk met romige bubbels te creëren. Onze zonnebloemolie maakt je huid zijdezacht na elke douchebeurt.

Al onze vloeibare producten zijn zeer geconcentreerd dankzij hun efficiënte ingrediënten. Wist je dat je maar één pompje nodig hebt voor een complete wasbeurt?

Onze flessen van 175 ml zijn goed voor 144 wasbeurten.
Ons formaat van 550 ml is goed voor minstens 455 ontspannende handwasbeurten. Daar kunt je meer dan een jaar mee doen.

Ontdek onze producten